Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz'un Mesajı

Değerli Çalışma Arkadaşlarım ve Sevgili Öğrencilerim,

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanmış bulunmaktayım. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü olarak Ülkemiz, İlimiz ve İlçemiz için çalışacak olmaktan büyük kıvanç duymaktayım. Üniversitemizi, hedeflerimiz doğrultusunda her bir çalışanımızla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin daha da ileriye taşımak için iş ve güç birliği içinde olacağımızı bilmenizi isterim. Ülkemiz ve Üniversitemiz için belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirebilme noktasında şahsıma bu değerli görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkürlerimi arz ediyorum.

Prof. Dr. İsmail Boz
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü